ESCOLA DE PÀDEL D'ADULTS - CNS PADEL
03/08/2023

ESCOLA DE PÀDEL D'ADULTS - CNS PADEL

OBRIM INSCRIPCIONS per l 'ESCOLA de PÀDEL PER ADULTS 2023-2024 CNS PADEL.

Recorda que si mai has fet classes amb nosaltres, vols fer Escola i no tens grup, abans hauràs de fer una classe o prova de nivell  (en cas que siguis INICIACIÓ NO és necessari)

Ara venen unes setmanes ideals perquè puguis aprofitar i fer aquesta classe per poder valorar el nivell i d'aquesta manera buscar un grup on puguis estar còmode per nivell i que coincideixi amb les teves disponibilitats horàries.

Ens pots  demanar hora per WhatsApp al 608 273 586 i mirarem de fer-te la reserva per aquestes classes.

En aquest cas, és bo que durant aquest mes puguis fer classes per aprofitar fins que no comenci el trimestre i d'aquesta manera poder-te incorporar en un grup amb més rodatge.

Per altre banda, si ja tens els companys amb qui fer les classes, ens caldrà nom, cognom i telèfon de cada un dels jugadors i saber la vostre disponibilitat per mirar de trobar-vos l'horari que us convingui.

Aprofitem l'estructura que tenim en l'ESCOLA D'ADULTS perquè puguis triar el centre que més et convingui per entrenar, tria en funció del trimestre, de l'època de l'any i de les teves necessitats del moment, en quin centre vols jugar, CNS PADEL Can Llong o GRAN VIA.


Disfruta i participa dels altres grups en qualsevol dels centres compartint sessions d'entrenament amb altres grups i companys fora del grup habitual.

Si esteu interessats ens podeu escriure al mail  esportiva@cnspadel.com
 

Inscripcions via formulari web

www.cnspadel.com

« Volver